Напередодні ЗСУ знищили гордість російського військового флоту крейсер "Москва", його вразили українськими ракетами "Нептун". Крейсер спочатку загорівся, а потім і зовсім пішов на дно Чорного моря.

Відомий український педіатр Євген Комаровський знайшов якісь подібності в затопленні крейсера "Москва" і ще одного популярного судна. Виявилося, що в цей же день рівно 110 років затонув трансатлантичний пароплав "Титанік".

Євген Комаровський, фото: Instagram
Євген Комаровський, фото: Instagram

"Рівно 110 років тому - 14 квітня 1912 року - затонув "Титанік". Ювілейний вечір з хвилюванням і затопленням нікого не залишив байдужим!",- зазначив доктор Комаровський.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Однак, в мережі нумерології зазначають, що крім дати затоплення - 14 квітня, у цих двох великих суден є ще подібності. Вони знайшли схожість навіть у вартості кораблів. Виявилося, що крейсер "Москва", який пішов на дно Чорного моря коштує 750 мільйонів доларів. У той же час затоплений в 1912 році "Титанік" на той час коштує 7,5 мільйона доларів.

Скріншот Телеграм
Скріншот Телеграм

Варто нагадати, що ввечері, 13 квітня з'явилася інформація про ураження українською ракетою "Нептун" ракетного крейсера "Москва", який є флагманом російського військового флоту.

Крейсер "Москва", фото: вільне джерело
Крейсер "Москва", фото: вільне джерело

На наступний день, ближче до ночі Міністерство оборони російської федерації все ж підтвердило факт того, що флагман потонув.

Нагадавши, гордість російського флоту крейсер "Москва" потонула в Чорному морі: Міноборони рф підтвердило очевидне

Раніше Знай писав, "Москва" пішла на дно: підбитий ЗСУ Російський крейсер прибув в "пункт призначення"

Також Знай повідомляв, "Морський бій!": полювання на військові кораблі окупанта вже почалося