Дружина популярного українського виконавця, хореографа, заслуженого артиста України Дмитра Монатіка Ірина поділилася дуже важливим постом. Вона звернулася до українців і настійно порекомендувала подивитися новий випуск Юрія Дудя.

Відповідну публікацію Ірина оприлюднила у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories.

Потрібно повідомити, що у знаменитого російського блогера і журналіста Юрія Дудя вийшов новий неймовірний ролик про війну в Україні. Він розповідає людям ту справжню правду, яка відбувається на жахливій війні з українцями.

Сторіс Ірини
Сторіс Ірини

Дружина Монатіка подивилася цей випуск і просить всіх українців також приділити йому увагу. Вона поділилася посиланням, на якому можна побачити дуже важливий Відеоролик.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Українці, які подивилися новий випуск Дудя, не промовчали і вирішили віддячити йому в коментарях.

"Спасибі таким прекрасним людям!Це я як харків'янка - кажу дівчині з Москви.Вірно сказала вчителька в цьому випуску : "за вчинками слід судити про людей"", "спасибі таким людям як Настя і Льоша! І спасибі за цей випуск!", "Привіт з Харкова. До речі, незважаючи на щоденні обстріли Харків намагаються прибирати і тримати в чистоті наскільки це можливо! Я був дуже здивований цим. Тому що в багатьох інших містах, які не страждають від обстрілів, такої чистоти немає. Після цього ще більше пишаюся своїм рідним містом і його жителями!", "Які чудові очі у Насті, доброта в кожному слові і яка діяльна ! Мій уклін", "спасибі за прекрасний випуск! чудові Герої, справжні люди!", - пишуть відгуки люди під видеороликом.

Коментарі
Коментарі