У мережі розмістили публікацію про зрадника Батьківщини. М'яко кажучи, незвичайний хлопець з України кинув свою рідню, щоб покинути територію України і тепер обурюється.

Відповідний пост розмістили в telegram-каналі «Боже, яке кончене»

"Зрадив Батьківщину. Кинувши батьків та бабусю. А винен Дурнєв. Ну звичайно", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Крім цього, ця людина виявляється популярним блогером в соціальній мережі і має майже півмільйона фоловерів.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Українська публіка не змогла втриматися і виговорилася про те, що думає про цього блогера.

"хто ти такий?))) велика частина українців не знає що ти таке)))", "МУАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЕЕЕЕЕУУУУУУУУУУУУУУУУУУ", "Ля, що за чмоня"," Підр, Дурнєв тобі нічого не зобовязаний, а вісь ти зобовязаний, в першу чергу, бути з*ка у в'язниці за державну зраду", "не, ну перебільшує. Мені просто пох*й))) навіть коли дізнався, що це х*йло було українцем", "я іноді не можу збагнути, як таке падло і всі йому подібні могли з'явитися на світ на святій українські землі. Типу, якби воно відразу виродилося на болотах московських, я б зрозуміла і жодних харчань в мене мене було. А тут виявляється, що воно якимось чином називалось українцем, потім звалило в рашку, а тепер сидить і щось ниє про облите кров'ю серце, якого вони нікого не було. Мабуть, і справді Боженька нас за щось карає", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі