Астролог назвала кілька дат, які будуть ключовими для України в війні з росією.

«16 квітня для України буде дуже хороша подія. Положення трьох планет символізує диво. Воно буде уособлювати собою те, що ми дуже прагнемо і воно здійсниться якимось чином, яким ніхто і не міг уявити. День, коли будуть підписані важливі документи, скоріш за все буде поміч з-за кордону, стануться події, які вирішать все. Припинення вогню прогнозується на 24 квітня», - розповіла журналістам «Зіркового шляху» Оніщенко.

Астролог говорить, що 30 квітня станеться сонячне затемнення, яке говорить про те, що ми будемо мати поміч від деяких сусідніх держав, переговори, які поставлять крапку у війні. Путін, переконує астролог, скоро піде з життя.

«Путін сильно уникає переговорів, у нього буде сонячне затемнення у гороскопі, це означає повне зруйнування його кар’єри політичної, і його як людини, і це може означати ще його фізичну загибель. Те що його не буде як політика – 100 відсотків», - говорить астролог Марія Оніщенко журналістам програми «Зірковий шлях» додає, що це станеться 16 травня 2022 року.

Також смерть путіну астролог прогнозує 5 жовтня 2023 року або 4 січня 2024 року.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Основні дати війни, за словами астролога – 24 та 30 квітня. Війна, говорить Оніщенко у програмі «Зірковий шлях», закінчиться астрологічно 30 грудня 2022 року.

Марія Оніщенко попередила, що війна через 2-2,5 роки може знову розпочатися, якщо Україна за цей час не підготується і не захистить свої кордони. Адже буде така ж ситуація, як і зараз.

Україна, говорить фахівець, відбудовуватиметься протягом 5-7 років, а потім на Україну чекає логічний економічний, політичний і міжнародний стрибок. Країна вийде на міжнародний рівень, як нова, європейська, з активною політичною позицією, гарно побудована держава зі своїм політичним устроєм.