Популярна співачка Оля Полякова зізнається – про початок війни, дізналась від няні своїх дітей. У той же день вони з родиною виїхали із власної квартири, в якій щойно завершили ремонт, на Західну Україну.

«Ми довго перебували на Західній Україні. Допомагали людям. А кілька тижнів тому я з дітьми виїхала за кордон», – коментує Оля Полякова.

Чоловік Полякової залишився охороняти їхню домівку та боронити Україну. Співачка запевняє – такої довгої розлуки в них ще не було і це виявилось для неї найбільшим випробуванням.

«Я заміжня майже 20 років і ніколи не була одна. Для мене це дійсно серйозне випробування. Але знаю, що я така не одна – мільйони жінок з дітьми покинули свої домівки і абсолютно у всіх немає під ногами землі. Тому мені немає чого бідкатись і жалітися», – відверто розповіла зірка.

Ба більше, за словами Полякової – війна змінила її не на жарт. Сьогодні вона не може похизуватись стальним характером і рішучістю, як раніше.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Зараз така ситуація, що я маю підтримувати чоловіка, але в нас все навпаки. Я така смілива лише з вами (сміється). Якщо чесно, я трохи розклеїлась і трохи зламалась. Тому саме чоловік мені щодня каже: «Тримайся, ти сильна! Ти повернешся додому, все буде добре! Я тут все бороню і все збережу!» – зізнається Оля Полякова у спеціальному випуску програми «Ранок з Україною». – Де б ми не знаходились і якими б гарним і сонячним не був день, всі ми хочемо одного – повернутись додому!»