Ніна Матвієнко зізнається – для неї війна виявилась надтяжким часом. Артистка, голос якої обожнюють мільйони, сьогодні майже ні з ким не розмовляє і вкрай рідко співає. Єдине, що підтримує дух Ніни Митрофанівни – молитва і віра в українських синів, які мужньо захищають свою державу.

«Я так чекаю на нашу перемогу! Думаю, що це буде 24-25 квітня, так мені сказали. Сьогодні я впевнена, що так це і буде! – коментує Ніна Матвієнко в програмі «Зірковий шлях». – Я так хочу, щоб всі побачили, як фіалки посходили, як під кущами проліски цвітуть, кульбабки… а як переможно тюльпани висовують свої прапорці, свій цвіт – демонструючи, що Україна жива!»

Співачка зазначає: життя – найцінніше, що є в кожного з нас і сьогодні треба цінувати його як ніколи! Тому кожен новий день Ніна Матвієнко зустрічає з усмішкою та надією, вже навіть знає, яким для неї буде той очікуваний день перемоги.

«Вийду на вулицю, де обніматиму та цілуватиму всіх людей навколо! Скажу кожному, як я його люблю, як люблю український народ! – розповіла артистка. – Я знаю, вже й пташки співають. Це вони несуть весну, несуть нам надію! І зовсім скоро ми переможемо!»