Відверті відповіді співачки Злати Огнєвіч про особисте та її настрій надають силу жити далі та сміливо вірити у свої мрії.

Під час війни люди почали інакше ставитись до багатьох речей. Якщо колись хтось був впевнений: «Я хочу зробити успішну кар’єру, а потім подумаю про родину», то зараз українці мріють про народження малюків, створення сім’ї та замислюються про свій дім. Ці мирні думки підтверджують: ми хочемо жити далі, мати велику родину та з задоволенням проводити час у вільній країні.

Співачка Злата Огнєвіч, яка продовжує виступати перед бійцями та розповідати правду про Україну в інших країнах, відверто розказала в інтерв’ю для каналу «Україна» про свої дуже особисті відкриття.

«У перший тиждень війни я якраз йшла вулицею вночі, – згадала Злата Огнєвіч. – І коли в Києві завила сирена, я розплакалась і сказала собі: «Я не встигла зустріти свого чоловіка і народити дітей».

Співачка зізналась, що зараз той стан викликає в неї добру усмішку, але тоді вона не знала, чи зможе пережити війну. Виявилось, що українська зірка навіть не думає про те, щоб виїхати й перечекати десь у безпечному місці всі жахи бойових дій. Навпаки – вона перебуває в самому серці нашої країни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Я не хочу нікуди їхати з Києва, – пояснила співачка. – Якщо щось трапиться – буду ховатися в бомбосховищі. Але до останнього знаходитимусь в місті».

Всім відомо, що за статистикою під час війни в нашій країні народилося набагато більше хлопчиків, ніж дівчаток. Злата Огнєвіч вважає, що це добрий знак.

«Земля теж відчуває і дає нам майбутніх синів на відродження України. Тому я не одна така жінка, яка подумала: «Прийшла війна, а дитину я так і не народила. Але, може, після війни народжу, – посміхнулась гостя програми. – Зустріну свого героя і почну над цим «працювати».

Попри те, що вона дуже тендітна жінка, співачка не панікує, дає концерти і завжди повертається в Київ. Злата Огнєвіч вважає, що немає такої валізи, куди можна покласти свої здобутки, родину, дуже пам’ятні речі, свій дім…

«Я вірю, що сила тече в кожному з нас, що українець – це поклик душі, призначення і стан свідомості, – сказала співачка. – Вірте всім серцем в перемогу, тому що вона дуже близько. Все буде Україна».