За словами Мольфара Ореста, всі люди з надздібностями ще після подій у 2014 році зрозуміли – росія готує повномасштабне вторгнення в Україну, і це лише питання часу. Дехто, опираючись на старі передбачення, пророчив навіть Третю світову війну, вбачаючи, що росія розпочне вторгнення на більші території.

«Існує старе проротство, яке озвучили ще в 2000-х роках, в якому йшлося про те, що в майбутньому до росії приєднаються такі країни як Україна, Білорусія, Литва, Латвія та Естонія. Мабуть, цим проротством ще хтось користується, але можу точно сказати, що воно втратило свою актуальність – такого точно не трапиться. Ба більше, якщо агресія з боку російської федерації продовжиться – на неї чекає крах, криза, голодні бунти, а це може призвести до того, що країна розділиться і територіально переїде до інших держав. Тобто росії може взагалі не бути на світовій карті», – розповів Мольфар Орест.

Крім того, експерт неодноразово бачив, чим і коли завершиться життя президента країни-агресора.

«Ще в 2014 році я проводив ворожіння, з якого отримав відповідь, що це людина, в яку вселився злий дух. Він помре від тяжкої хвороби найближчим часом. Я відчуваю, що це трапиться не довше, ніж за 2 роки. За відчуттями багатьох мольфарів – у путіна онкологія», – прокоментував провидець.