Хто саме в день народження дізнався про влучення ворожого снаряду біля своєї оселі? І як відреагував на непрошених гостей всесвітньо відомий боксер? Команда «Зіркового шляху» на каналі «Україна» розповіла історії знаменитостей.

Окупанти з першого дня війни намагаються знищити все, що нам дороге. Руйнують батьківські хати, де ми народилися, нові помешкання, на будівлю яких українці роками заробляли гроші.

Таке відчуття, що окупанти слідкують навіть за дописами в соцмережах. Тому що в оселю Ігоря Кондратюка саме тоді влучив снаряд, коли відомий шоумен попросив підписників зробити подарунок на свій день народження, виклавши рахунок для допомоги ЗСУ.

«Через 15 хв після того, як світ побачив у «Фейсбуці» цей пост, мені подзвонила сусідка і сказала: «Щойно у ваш будинок «прилетіло», – розказав Ігор Кондратюк.

Будинок боксера Олександра Усика у Ворзелі окупанти спочатку обстріляли, а потім на подвір’я заїхали танками. Ворог оселився і жив там кілька днів. Зірка боксерських поєдинків лише покепкував щодо цього: «Поживіть у моєму будинку. Недовго вам залишилося».

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відома танцівниця Ілона Гвоздьова, дізнавшись, що батьківська оселя зруйнована, написала дуже емоційний пост без цензури, не обираючи слів. Її допис Instagram видалив, але Гвоздьова поширила його ще раз у сторіс, а потім прокоментувала: «Всі живі, але дім, на жаль, не підлягає ремонту. Його просто треба демонтувати».

Таких історій дуже багато і серед відомих людей, і серед звичайних українців. Прикро дивитись на фото зруйнованих міст, будинків, лікарень… Але ми всі – Україна. Усі чекаємо на перемогу. Віримо – вона вже дуже близько.