Популярна і талановита українська співачка, і продюсер Наталія Могилевська звернулася до українців, щоб розповісти несамовиту історію.

Відповідний пост Наталія Могилевська розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Коли хворіла моя Мама, я не могла підібрати потрібних слів, які б могли підтримати її. Сьогодні, коли майже щодня я відвідую наших сміливих і відважних Військових у госпіталях та лікарнях, я точно знаю, що сказати кожному з них. Під час одного з таких візитів, я зайшла до палати, де лежав молодий хлопець. Він довго мене слухав, ми щось розповідали одне одному. А потім він простягнув мені старанно, з любов’ю зроблений згорток. Коли зняла папір з цього дарунку — обомліла: то був осколок, який витягли з його тіла. Він передав його мені… найцінніше, що було в нього. Тоді я вчергове зрозуміла: Ми будемо стояти. До Перемоги України!
Я вийшла з лікарні, в голові в мене була мелодія та приспів. Набрала Юрія Євгеновича Рибчинського і сказала, що у мене народилася пісня. Того ж дня ми її записали. #МиБудемСтояти #ВсіДорогиВедутьДоПеремоги», - підписала відеоролик українська знаменитість.

Фолловери Наталії не змогли пройти повз після такої історії і почали писати свої відгуки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Наші найкращі, найгарніші захисники ! Ми будемо стояти, нас не здолати! Переможемо", "Ви така молодець! Дякуємо!", - написали юзери соцмережі.

Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram

Нагадавши, екстрасенс розповів, коли закінчиться війна.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі показали, як російських дітей зомбують у садочках.