Співачка I Will Never Let You Down Рита Ора безумовно не підвела своїх підписників в Instagram спекотним постом, коли вона роздяглася до відвертих купальників, щоб поніжитися на сонці.

Дану публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

31-річна співачка Рита Ора вийшла в Instagram і вразила своїх шанувальників кількома палючими сонячними знімками.

Рита продемонструвала свою неймовірну фігуру в обтягуючому чорному бікіні і доповнила його золотим намистом і відповідними браслетами.

Потім вона переодяглася в купальник з леопардовим принтом і пірнула в басейн на підводних знімках, що демонструють її зухвалі сідниці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під своїм підписом Рита написала: "не можу дочекатися літа", а потім додала сонячний смайлик.

Шанувальники швидко обсипали Риту вдячністю, а кінорежисер Лі Деніелс підсумував свої почуття, відповівши смайликами з полум'ям і сердечком любові.

Невідомо, де Рита відпочиває, але зовсім недавно вона була в Юті на вечірці з Кейт Мосс і її бойфрендом Миколою фон Бісмарком.

Сестра Ріти Олена теж була там, і Рита поділилася фотографіями з перерви в Instagram, включаючи скелелазіння і прогулянки на човні.

На іншому кадрі Рита демонструє свою велику колекцію татуювань на спині, танцюючи в бікіні.

Рита з ентузіазмом підписала знімок: "Ми прийшли, побачили, перемогли. Дійсно чарівно. Дякую за ці спогади. Ти знаєш хто ти! Я тебе люблю! [так в оригіналі]"

Нагадавши, соковите тіло Кайлі Дженнер випало з сукні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кендалл Дженнер у відвертій сукні засвітила, що у неї нижче пояса.