Меган Фокс і кулемет Келлі зазвичай представляють ніжну пару на заходах, але на церемонії Daily Front Row Fashion Awards в Лос-Анджелесі все було по-іншому, коли актриса проігнорувала спроби свого партнера поцілувати її.

Дану інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

Актриса Меган Фокс і репер Machine Gun Kelly пережили незручний момент на церемонії Daily Front Row Fashion Awards в Лос-Анджелесі.

Пара, яка зазвичай відкрита для публічних проявів прихильності, дивилася на сварки на заході в неділю ввечері (10 квітня), коли похмура Меган нехтувала спробами свого нареченого поцілувати її на червоній килимовій доріжці.

Глядачі задавалися питанням: "чи є в раю проблеми".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

35-річна актриса "Трансформерів" стояла зі своїм стилістом Мейв Рейлі, яка повинна була отримати нагороду Style Curator Award.

Меган виглядала незацікавленою і нещасною, коли Кулеметник Келлі намагався обійняти її.

Шанувальники помітили, що у пари може бути не все в порядку після того, як сцени були опубліковані в Instagram-акаунті Footwear News.

Момент, можливо, був незручним, але пара спробувала виглядати згуртованою, йдучи рука об руку пізніше на заході.

Меган була одягнена в просте, але класичне плаття з корсетом під ним, а кулеметник Келлі — в квітковий жакет і чорні штани.

Меган Фокс і Кулемет Келлі, чиє справжнє ім'я Колсон Бейкер, разом з тих пір, як вони зустрілися на зйомках фільму «Північ в просо» в березні 2020 року і побралися в січні цього року.

У Меган троє дітей від попереднього чоловіка Брайана Остіна Гріна.