Саме київський метрополітен став прихистком для тисяч киян під час обстрілів та бомбардувань нашої столиці. Символічно, що на одній з найкрасивіших станцій метро не лише України, а й світу, улюблений гурт країни виконає пісні, які стали саундтреком життя мільйонів українців.

ОЕ разом з 1+1 media та Київстар обʼєднають цим концертом мільйони людей, які щодня борються за нашу Перемогу, кожен на своєму фронті. Виручені під час трансляції кошти будуть відправлені для допомоги наймолодшим українцям — дітям, які постраждали від жорстокої війни рф.

Від початку російського вторгнення лідер ОЕ Святослав Вакарчук побував у більшості гарячих точок, на які перетворив ворог наші міста та села. Його голос звучить в унісон з часом, у якому ми живемо.

«Україна зараз переживає надскладні часи, які потребують єднання та колосальної сили духу. Ми знаємо, що Перемога буде за нами, і що все буде добре! Дякуємо вам за це безмежно, наші Захисники! Ми також вдячні усьому цивілізованому світу за підтримку. Та разом з тим, закликаємо збільшувати допомогу нам, де це критично необхідно. Це все потрібно задля майбутнього дітей, які мають рости в мирному світі, де конкурують ідеї, винаходи, а не панує темна середньовічна груба сила, руїна та вбивча зброя. Ми щиро віримо, що наші діти будуть жити у світі розвитку та здобутків, але сьогодні ми маємо підтримати тих, чиє дитинство понівечене війною», Святослав Вакарчук, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи».

В Україні благодійний концерт «І все буде добре» транслюватимуть усі телеканали, що мовлять марафон «Єдині новини», серед яких 1+1, ICTV, UA:ПЕРШИЙ, Україна, Інтер, Рада, Україна 24, а також телеканали ТЕТ, 2+2, UA:КУЛЬТУРА і всі регіональні канали Суспільного мовника, Індиго, Новий та М1. Серед трансляторів також платформи онлайн-телебачення, зокрема й Київстар ТБ. Глядачі з усього світу також можуть доєднатися до перегляду в Digital.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще