Так вважає Позитив та його колеги. Команда «Зіркового шляху» на каналі «Україна» розповіла, чому відомий співак вирішив приділяти більше часу дітям і що він планує зробити у Львові.

Щодня ми починаємо свій ранок з новин. Бої, напади, обстріли… Це все чуємо і бачимо не тільки ми, наші діти теж є свідками таких подій. Добре розуміючи це, співак Позитив вирішив зробити захід для маленьких українців.

«Перший раз це була імпровізована акція, – сказав Позитив. – Я і мої колеги побачили, що місцеві дітки в Кам’янці-Подільському приносили й залишали іграшки для тих, хто не встиг навіть забрати своїх улюбленців із дому».

За словами артиста, зараз мало хто займається з малюками. Тому він та його друзі вирішили, що діти повинні відчувати себе дітьми.

«Ми зібрали всіх відомих людей, хто на той час перебував поруч з нами, і зробили так званий «Зірковий десант», – прокоментував співак. – На заході для дітей побували Олександр Кривошапко, Дмитро Суржиков, Юля Сахневич і багато інших зірок.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так з’явився проєкт для допомоги і підтримки маленьких українців «Діти дітям».

«Ми запросили місцевих дітей, вони знайомилися з тими, хто приїхав, – розповів про дії проєкту Позитив. – Маленькі українці побували на майстер-класі, з ними танцювала хореограф Юля Сахневич, я фотографувався, витирав малюкам сльози та обіймав їх».

Артист розказав, що на заході до нього підійшов величезного зросту чоловік. У нього на очах були сльози. Він сказав Позитиву: «Дякую вам, що я вперше за ці два тижні побачив усмішку своєї дитини».

Зірки зрозуміли, що треба робити такі зустрічі. Вони необхідні родинам і їхнім дітям.

«Цим маленьким людям ще прийдеться відбудовувати країну, працювати тут, тому їх треба підтримати, – сказав артист. – Нам все ж таки необхідно зробити наголос на майбутньому. А вони і є наше майбутнє».

Зірка та його колеги планують провести таку ж саму акцію у Львові.

«Ми хочемо залучити всіх, хто зможе показати, що війна війною, але життя не закінчується, ми поруч, і всім нам необхідно говорити про плани на майбутнє, малювати з дітьми їхні мрії», – пояснив композитор.