Півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко розповів, що практично припинив спілкування з російськими друзями після 24 лютого, та як його підтримують гравці з команди.

Олександр Зінченко зізнався, що щодня проживає всі новини з України, так само як і українці. Він зізнався, що стежити за всім — це зараз його життя. Про це стало відомо під час інтерв'ю The Guardian.

Олександр Зінченко. Фото: Instagram
Олександр Зінченко. Фото: Instagram

"Перше, що я роблю щодня, — це тягнусь до телефону, а потім він постійно в моїй руці.

Також Олександр дивується, що навіть російські солдати не можуть зрозуміти, навіщо вони прийшли, за що і для кого вони воюють?

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Олександра серед росіян були друзі. Проте їхня кількість після 24 лютого дорівнює нулю.

Олександр Зінченко. Фото: Instagram
Олександр Зінченко. Фото: Instagram

"У мене є друзі там, маленьке коло, але зараз він зменшився практично до нуля. Я такий розчарований. Хлопці, яких я знаю, дзвонили мені на самому початку вторгнення, писали: "мені так шкода, але ми не можемо нічого зробити". Звичайно, ви можете. Якщо ви мовчите, значить, підтримуєте те, що відбувається в Україні, і я не розумію, чому. Ганьба, що вони нічого не говорять", - сказав Зінченко.

Олександр Зінченко. Фото: Instagram
Олександр Зінченко. Фото: Instagram

Також за словами українця, з боку тренера Пепа Гвардіоли і футболіста Фернандіньо було дуже люб'язно "дати можливість бути капітаном".

"Досі кожен день вони приходять і запитують мене, яка ситуація в Україні і як я відчуваю себе», - додав наш футболіст.

Нагадаємо, раніше Меган Маркл та принц Гаррі на "Іграх нескорених" підтримали українську збірну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім розповів про перестрілку між ОРДЛО і Росгвардією.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти почали підготовку до "референдуму" для створення "ХНР".