Меган Маркл та принц Гаррі після відвідин Віндзорського палацу вирушили до Нідерландів для участі у церемонії відкриття Invictus Games («Ігор нескорених»). Там вони виступили зі словами підтримки для української команди.

Про це повідомили на офіційній сторінці Верховної Ради України.

У Гаазі розпочалися спортивні змагання, у яких беруть участь колишні військові, які отримали інвалідність під час бойових дій.

Цьогоріч на змагання змогли приїхати й учасники української команди. Їх привітала особисто Меган Маркл, яка звернулася до бійців словами «Слава Україні!».

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після дружини виступав принц Гаррі. Він зазначив, що представники України беруть участь в «Іграх нескорених» не лише, щоб показати свою силу, але і розповісти всьому світу правду про війну вдома.

«Ви знаєте, що ми разом із вами. Світ єдиний з вами, і, звісно, ви заслуговуєте на більше», — впевнений принц Гаррі.

Фото: Меган Маркл і принц Гаррі, телеграм-канал "Культурна пральня"
Фото: Меган Маркл і принц Гаррі, телеграм-канал "Культурна пральня"

Додамо, що королівська родина Великої Британії є куратором змагань між військовослужбовцями, які отримали інвалідність на полі бою.

Нагадаємо, у Лондоні відбулася поминальна служба на честь принца Філіпа: не прийшли тільки принц Гаррі та Меган Маркл.

Раніше Знай писав, королева Єлизавета II зробила щедру пожертву для українців: всім тим, хто біжить від російської агресії

Також Знай повідомляв, "здається це кінець": 95-річна Єлизавета II поділилася своїм невтішним діагнозом. Королева Великобританії заразилася серйозною інфекцією