Українські зірки шоу-бізнесу здебільшого намагаються підтримувати співвітчизників будь якими способами навіть знаходячись закордоном.

Благодійні концерти, збори коштів, робота з біженцями – кожен долучається до справи, як може.

Оля Цибульська нещодавно вирішила відповісти на запитання своїх шанувальників у мережі Інстаграм, щоб підбадьорити їх.

Одна з шанувальниць поцікавилася у співачки, що допомогає від кошмарів. Адже наснилося, що рашисти зайшли у Київ і дійшли до її мікрорайону. На що Оля записала короткий сторіз, у якому продемонструвала, що дістанеться окупантам замість України.

сторіс Олі Цибульської
сторіс Олі Цибульської

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай.UA повідомляв, що співачка Оля Цибульська розповіла про те, чому до останнього не збирала «тривожну валізку».

Оля Цибульська зізнається: у те, що росія піде війною на Україну не вірила до останнього.

«Були розповіді в кулуарах, нас вчили збирати «тривожну валізку», хтось виїхав відпочити чи знімати кліпи за кордон. Я до останнього сподівалась, що людство і розум переможуть над пеклом. Я не збирала «тривожну валізку», не хотіла робити це наперед, бо вірю - ті історії, що робиш - те притягуєш. Читала багато політологів та соціологів, до кого я прислухалася, вони писали причини, чому війна не можлива», - говорить Цибульська.