Андрій Данилко розповів, що після початку війни, ніхто з російських колег йому не телефонував зі словами підтримки. Першою, хто запропонувала допомогу була латвійська співачка Лайма Вайкуле.

«Мені подзвонила в перші дні війни Лама Вайкуле, і я почув страх і піклування. Дзвонила Ніно Катамадзе і багато інших. Я не чекав не від кого дзвінків з російських колег, адже розумів: «Що мені скажуть?», - поділився співак, - знаючи Філіпа Кіркорова, він напевно, знаходився у стані розгубленості, у ситуації: «краще мовчати, ніж сказати, як Басков».

Артист переконаний, що російські зірки, які замовчують агресію свої країни, бояться втратити свої статки.

«Я був хлопчик не марнотрат, мене не цікавили речі, бренди, палаци. Навіть, якщо б не було водія, я б ніколи не купував машину, я би обрав таксі. У мене фінансова подушка є, і можу спокійно сказати: «Раша, гудбай» – легко. Вони, напевно, так не можуть. Адже те, як вони звикли жити, це великі гроші, щодня свято створювати. Тож всі ці артисти слідкують за словами, намагаються говорити: «Ми поза політикою», - говорить Данилко.

Артист відмінив всі концерти в Росії та світі після 2014 року. Він не міг виходити на сцену після анексії Криму та інших трагічних подій у країні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Я сидів і дуже багато пиячив, мені не соромно про це говорити. Не міг зрозуміти, як це могло статися», - розповів співак.