Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров поділився милим кадром зі своєю дружиною. На мить уявили, що повернулися до минулого життя.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чиновник ділиться особистими кадрами, а також розповідає про продовжену роботу.

Цього разу чоловік показав спільний кадр з дружиною Анастасією, з якою вони проводять весь вільний час. Вони прогулялися вуличками Києва, і вирішили зробити фото.

"На хвилину повірили що ми в минулому ❤" - коротко і лаконічно підписав публікацію Михайло Федоров. Незважаючи на те, що в Україні вже практично два місяці йде війна, Київ поступово повертається до звичного життя.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Одружені вони з Анастасією вже практично 7 років, і на відміну від багатьох міністрів і політиків, не приховує від громадськості своє особисте життя. Він регулярно ділиться з шанувальниками кадрами з коханою дружиною.

Настя теж родом із Запоріжжя, і закінчила свого часу факультет іноземної філології в Запорізькому національному університеті.

У 2017 році вони вперше стали батьками, і назвали дочку Марією.

У коментарях користувачі почали бажати парі благополуччя, а також мирного неба над головою. Те, що так необхідно на сьогоднішній день кожному з нас.

Нагадаємо, що Михайло Федоров показав цифрову блокаду Росії

Раніше повідомлялося, що Михайло Федоров закликає до покарання Росії

Також, в Україні запрацювала найбільша система PayPal: тепер збирати гроші на потреби біженців і ЗСУ ще зручніше