Відомий стендапер, Олексій Дурнєв, показав українцям, який незручний сухпай рашистиів у порівнянні з українським, та продемонстрував, як треба старатися, щоб їжею з нього можна було поснідати, пообідати та повечеряти.

На своєму Youtube, Дурнєв провів розпаковку сухпая рф, та разом зі стендаперкою Лєрою Мандзяк показали, наскільки український сухпай кращий, зручніший, та ситніший.

Для того, щоб рашисту перекусити, йому треба весь вміст пакету вивалити, поїсти, а потім все це збирати, щоб запхати назад.

Дурнєв та Мандзюк. Фото: Youtube
Дурнєв та Мандзюк. Фото: Youtube

Це займає досить довго часу, та у такнові таку процедуру провести практично неможливо. Олексій розповідає, що ось пообідавши, солдатові приходиться бігти, а в рюкзаку все торохкає. Лєра тоді заперечила Олексієві та підказала, що до вечері у нього не доходить, бо він до вечері не доживає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тут навіть у інструкції є тільки вказівки щодо сніданку, а до обіду навряд хтось доживає", - заявила дівчина.

"Якщо наш хоче поснідати, на пакеті написано "Сніданок", то солдату рф треба зібрати свій сніданок з розкиданих коробочок та пакетиків", - підкреслили ведучі.

При чому шрифт, яким складена інструкція супердрібнюсінький, у затемненому приміщенні навряд хтось зможе розібрати що ж написано на папірчику.

"Якщо ти знаєш, що ти сьогодні помреш, то тобі не до серветок", - пожартували ведучі, коли з'ясували, що у сухпайку російських солдатів лише одна серветка на кожен прийом їжі.

"Як виявилося, ми удвох збирали сніданок 6,5 хвилин", - підсумували стендапери.

Нагадаємо, раніше Google розкрив світу раніше секретні військові об'єкти росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", у росії наслідували приклад фашистської Німеччини при підготовці до параду.

Також "Знай.ua" писав, що "Гради" обстріляли волонтерів фонду Вадима Столара на Донбасі