Популярна українська співачка, чарівна 35-річна виконавиця Ірина Федишин поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показала, як у львівському храмі пройшла молитва за Україну та її захисників.

Відповідний пост Ірина Федишин продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

"До львівського храму Різдва Пресвятої Богородиці прибула мандрівна статуя Діви Марії з Фатіми. Центр Святині Фатіми (Португалія) на прохання митрополита Львівського Ігоря надав офіційну копію статуї Фатімської Божої Матері, щоб у Її присутності просити перед Богом про захист та мир в Україні і світі Читаю зараз новини, де кажуть, що розпочалися важкі бої за Донбас Серце зжимається від тривоги… Хлопці, наші дорогі захисники, тримайтеся! Ми молимося за вас Пресвята Богородице, просимо твого заступництва за наші Збройні Сили України Заступися за наше військо, за наш український народ", - підписала публікацію українська співачка.

Численна публіка, яка підписана на сторінку Ірини досягла позначки в 417 тисяч осіб. Люди активно стежать за кожною публікацією свого кумира, і ця - не залишилася без уваги українців.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ірина Федишин, скрін instagram
Ірина Федишин, скрін instagram

"Матінко Божа візьми під свою опіку наших солдатів і України і її захисників", "Амінь", "Матінко Божа, збережи нашу Україну та нас усіх від злих нелюдів, які руйнують наш світ Молимося, віримо, чекаємо Скоро перемога", - залишають відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Ірини Федишин в Instagram
Коментарі на пост Ірини Федишин в Instagram

Нагадавши, російський письменник Дмитро Биков публічно зізнався, що Україна – велика країна.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям повідомили, якими будуть ціни на продукти.