Відома українська артистка Ірина Федишин вирішила висловитися про ракетні удари по Львову, які з самого ранку налякали місцевих жителів.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно співачка ділиться з шанувальниками актуальними новинами, а також висловлюється про події в країні.

Цього разу вона показала кадри руйнувань, які принесли в її місто російські окупанти. Вранці понеділка, 18 квітня ворожі війська запустили як мінімум чотири ракети.

"Сьогодні у Львові від російських ракет загинули люди 😭 щирі співчуття сім'ям загиблих ... світла пам'ять 🙏 вранці прокинулися від повітряної тривоги і зникли в укритті. На жаль, Львів зазнав ракетних обстрілів. За інформацією від мера міста одна з ракет потрапила в цивільний об'єкт-шиномонтаж. Попередньо загинули 7 осіб. 11 поранені, серед них 1 дитина. Пошкоджено або знищено близько 40 автомобілів. Друзі, не нехтуйте повітряною тривогою. #Україна #ukraine" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже
Показати ще

Удар по Львову, фото: скріншот
Удар по Львову, фото: скріншот

Крім того, окремо громадян закликали нічого не фотографувати, і не поширювати по мережі. Не можна допомагати ворогові перемагати в цій війні.

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Не можна ігнорувати повітряну тривогу, як і зазначила Ірина Федишин. Потрібно бути обережним, адже це може врятувати вам життя.

Нагадаємо, що Ірина Федишин поїхала до малюків з гарячих точок заради однієї мети

Раніше повідомлялося, що Ірина Федишин пояснила, хто насправді воює за Україну, а хто за Росію

Також, Ірина Федишин пояснила, хто насправді воює за Україну, а хто за Росію