Легендарний американський актор, лауреат премії "Золотий глобус" і номінант на премію "Еммі" Річард Гір підтримав Україну та її громадян. Він вирішив не мовчати і зробив звернення до українських громадян.

Відповідну інформацію розмістили в Telegram-каналах.

Потрібно повідомити про те, що Річард Гір вирішив приєднатися до своїх колег і підтримати Україну в такі важкі часи.

Раннє такі зірки, як Дженніфер Еністон, Джаред Лето, Стівен Кінг, Міла Куніс і багато інших показали свою підтримку українцям. Багато зірок світового масштабу підтримали Україну не тільки словами, а й фінансовою та гуманітарною допомогою.

Варто відзначити, що не менш відомий актор Річард Гір приєднався до благодійної організації CARE'S Ukraine Crisis Fund, яка займається благодійною допомогою Україні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот публікації в мережі
Скріншот публікації в мережі

"Жінки, діти, маленькі хлопчики і дівчатка, літні люди змушені втекти від війни. Страх, голод, холод, поневіряння в пошуках безпеки і допомоги. не залишившись віч — на-віч з проблемами, я приєднався до Care Crisis Ukrainian Fund", - сказав Гір.

Дуже важливо, що такі серйозні і впливові люди підтримують Україну. Їх допомога дуже потрібна, так як такі зірки мають величезний вплив. Вони надають серйозну фінансову допомогу для жителів України.

Нагадавши, Лілія Ребрик показала, як війна змінила її життя.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, що росія планувала захопити білорусь.

Також портал "Знай" писав, що українцям повідомили, як зміниться ціна на популярні продукти.