Девід Бекхем відправився в Instagram у день 48-річчя своєї дружини Вікторії Бекхем, щоб віддати їй повагу, поділившись знімком її персикового заду, коли вона робила вправи, лежачи на підлозі.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Девід Бекхем віддав данину поваги своїй дружині Вікторії Бекхем в її 48-й день народження, поділившись зухвалим знімком попи зірки Spice Girls.

Щоб відзначити великий день Вікторії в неділю, колишня зірка англійського футболу, 46 років, вперше опублікувала в Instagram знімок, на якому він і Вікторія вбираються в ресторані, з підписом: «З днем народження, моя побачення за вечерею».

Сторіз Девіда Бекхема
Сторіз Девіда Бекхема

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Він пішов за своїм постом, поділившись знімком Вікторії, одягненої в чорні легінси і відповідний спортивний бюстгальтер, коли вона лежала на підлозі і робила вправи.

Девід зухвало підписав пост: "Я маю на увазі [персиковий смайлик] іменинниця", перш ніж відзначити її в пості.

Сторіз Девіда Бекхема
Сторіз Девіда Бекхема

На третьому знімку Вікторія позує в білому блейзері з відповідними брюками, а Девід, одягнений в білий топ і шкіряну куртку, притискається до неї.

Разом зі знімком Девід написав: "В останній раз, @victoriabeckham, з днем народження".

Колишня зірка "Манчестер Юнайтед" Девід подарував своїй дружині забавну іменну листівку на день народження, на якій була фотографія Вікторії, одягненої у все чорне, що лежить поруч з туалетом у ванній кімнаті.

Побачивши забавну сторону, Вікторія поділилася знімком листівки в Instagram, підтвердивши, що вона на ній зображена, написавши: "Ночівля з туалетом! Так, це я! Я люблю свою листівку на день народження @davidbeckham".