Зараз учасниця МастерШеф Юлія Кушнір відповідальна за все харчування її територіальної громади — це понад 10 населених пунктів.

Чим займається Юля, навіть перерахувати искаладно, проте у пості МастерШеф на сторінці Instgaram, упоралися з цим.

Юля Кушнір. Фото: Instagram
Юля Кушнір. Фото: Instagram

По-перше, вона з товаришами годують бійців тероборони, спецпідрозділів ЗСУ, а також цивільних людей, які цього потребують: самотніх стареньких, родини з дітками. Також почали годувати волонтерів та служби, які працюють у Київській області, усувають наслідки воєнних дій на цих територіях.

З початку війни вони з командою приготували понад 30 000 порцій їжі, працюють без вихідних.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Юля Кушнір. Фото: Instagram
Юля Кушнір. Фото: Instagram

"Малозабезпеченим і багатодітним родинам потрібні молоко, яйця, дитячі суміші, тому вони формують і такі набори, і раз на тиждень люди отримують харчову допомогу. Також групам бійців, які від’їжджають на 2—3 дні, потрібно збирати сухпайки", - пишуть на сторінці МастерШеф.

Юлія каже, що зараз їхній штаб стикається з гуманітарними проблемами. Дівчина багато чого купує за власні кошти, тому є потреба в хлібцях, тушкованках, паштетах, різних намазках, щоб наші хлопці могли це з’їсти в дорозі. Також потрібні крупи, олія, посуд, чай і кава.

Нагадаємо, раніше Бі-2, скасувавши концерт у Києві, запропонували українцям приїхати до Москви.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Єрмак пояснив, чому Зеленський "врятував" Україну, залишившись у Києві.

Також "Знай.ua" писав, що Потап жорстко висміяв окупантів-мародерів.