Відома українська телеведуча Алла Мазур показала юних українських захисників, які попри молодий вік дуже сконцентровані відважні, і ладні на все аби захистити Україну від російських окупантів.

Кадром з захисницею з позивним "Душа" та військовим з позивним "Декс" ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур поділилася на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram.

Алла Мазур, як і більшість українців зараз допомагає військовослужбовцям, захисникам з добробату вона допомогла з ліками. На згадку Алла Мазур вирішила сфотографуватися з військовими, які приїхали до української столиці за припасами.

Скріншот допису Алли Мазур
Скріншот допису Алли Мазур

"Наші оборонці з добробату. 23-24 роки, ще недавно діти. Але вже пройшли через таке, що навіть важко в голові вкладається. Заїхали на хвильку у Київ за припасами, допомогла їм з ліками. І вже - повертаються туди, де зараз найгарячіше. Зосереджені, сконцентровані, зібрані у кулачок. І так хочеться їх обняти, пригорнути до серця..", - зазначила Алла Мазур.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Алла Мазур зазначила, що пишається кожним захисником та захисницею, які стали на захист України, і ціною власного життя боронять її суверенітет на незалежність.

"Наші діти. Наші захисники і захисниці. Хто свідомо йде під вогонь заради всіх нас. Пишаюсь. Вірю. Дякую! Молюсь за кожного. Хай береже їх Бог! І всю нашу рідну Україну - також💙💛", - зазначила Алла Мазур.

Нагадаємо, Алла Мазур розкрила ганебну брехню Лаврова про пологовий у Маріуполі: "Нікуди від Гааги не подінуться"

Раніше Знай писав, молодому бійцю куля влучила просто у серце: Алла Мазур розповіла дивовижну історію порятунку

Також Знай повідомляв, Алла Мазур і Наталя Могилевська порадили росіянам скинути з себе ярмо: "Всіх не пересадять"