Футболісти "Шахтаря" вирішили привернути увагу світової спільноти до Маріуполя, та вийшли на благодійний матч проти Фенербахче у футболках з фотографією 4-річної дівчинки Аліси, яка продовжує ховатися у Маріуполі.

Гравці "Шахтаря" одягли символічні футболки, на них, крім фото дівчинки, напис: "Я хочу повернутися додому". Про це Донецький клуб сповістив на своїй сторінці у Instagram.

Футболісти "Шахтаря". Фото: Instagram
Футболісти "Шахтаря". Фото: Instagram

За словами футболістів, таким чином вони хочуть привернути увагу до проблеми Маріуполя та до історії маленької дівчинки, яка з першого дня війни живе в підвалі "Азовсталі", ховаючись від "русского мира". Мама дівчинки — військовий медик, цілодобово надає допомогу пораненим захисникам Маріуполя.

Принт футболки, скриншот
Принт футболки, скриншот

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Страждання, біль, сльози, страх українських дітей замість радості, сміху і веселощів. Спільними зусиллями ми повинні повернути мир в Україну",- йдеться на сторінці клубу в Instagram.

За офіційними даними від 24 лютого За офіційними даними ювенальних прокурорів, 200 дітей загинуло та понад 360 поранено.

"Благодійний матч "Фенербахче" – "Шахтар" пройшов під девізом Football for Peace. Спільними зусиллями ми повинні повернути мир в Україну.⠀

Нагадаємо, раніше в передмісті Харкова на блокпосту прикордонникам допомагає дитина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти завдали декілька ударів по Миколаєву, снаряди впали у вольєри з тваринами.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Єрмак пояснив, чому Зеленський "врятував" Україну.