Популярна українська блогерка, обраниця колишнього "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова звернулася до українців і розповіла, як вона себе почуває під час війни в Україні.

Відповідний пост оприлюднили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Даша Квіткова про чоловіка, який захищає Україну, втечу від обстрілів і хейт підписників Чому блогерка й досі боїться гучних звуків? Як вдалося виїхати з небезпечного міста? Що з будинком @kvittkova та Нікіти Добриніна @nikitadobrynin, який знаходиться поблизу Ірпеня? Чому ведучого хейтили в мережі? Де зараз дівчина та її син? Подробиці на YouTube за посиланням у шапці профілю", - підписаний пост в соціальній мережі.

Українська публіка дуже любить Дашу, так як вона відмінна мама і досить популярний блогер. Фанати знаменитості не забули про себе нагадати і почали писати відгуки під відеороликом дружини Микити Добриніна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Даша Квіткова. Фото: скрін youtube
Даша Квіткова. Фото: скрін youtube

"У всіх так хто пережив цей жах що зараз відбувається", "Чому дівчина ви такі злі?Чи багато ваших чоловіків захищає зараз Україну?З початком війни, у багатьох відкрилися очі, прийшло розуміння, що вони українці.Залиште минуле в минулому.Почали вести сторінки українською мовою-прекрасно, молодці!Почали говорити українською-чудово!Треба об єднуватися навколо нашої держави,любити ближнього,як себе самого.Цим ми і відрізняємося від русні!", "Яка різниця де вони!всі з дітками зобов'язані були виїхати!!!Чоловік Молодець!!!", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram
Коментарі на пост Зоряний шлях в Instagram

Нагадавши, у мережі повідомили, що професійний боєць із США воює на боці України.