Відомий український державний і політичний діяч Дмитро Разумков висловився про російське вторгнення, а також показав Легендарні Поштові марки, які йому вдалося дістати.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він висловлюється про події в Україні.

Цього разу він поділився особистою фотографією, на якій він зображений у патріотичній футболці з поштовими марками в руках, які символізують утоплення крейсера "Москва".

"Історична марка, що символізує потоплення не тільки "Москви", але і всієї Росії. "російський військовий корабель, йди на...!". ЗСУ і вся Україна вже два місяці захищають людство від нацистів. Пройдуть роки, і наші діти, онуки будуть згадувати боротьбу українського народу з цим злом. А такі марки будуть нагадувати про подвиг нашого війська, наших людей" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Дмитро Разумков, фото: Facebook
Дмитро Разумков, фото: Facebook

Далі Дмитро Разумков зазначив, що це неймовірна ідея від Укрпошти та Ігоря Смілянського. Ці марки він збирається залишити не собі, а передасть захисникам на фронт, щоб підняти їм бойовий дух.

Придбати такі марки можна в головпоштампі Укрпошти по всій країні. На їх продаж ввели обмеження-2 листа на людину. Номінал марки - 23 гривні по Україні та 45 гривень за кордон.

Марки
Марки

Нагадаємо, що Володимир Кличко запевнив, що перемога України-це єдиний варіант завершення війни

Раніше повідомлялося, що український захисник отримав обіцяні Зеленським 100 тисяч гривень і поділився мрією

Також, невдалі атаки росіян: у Генштабі ЗСУ розповіли, що сталося за ніч, 20 квітня