Всім добре відомий український співак, народний артист, чоловік молодої блогерки Каті Репяховой Віктор Павлік поділився унікальним знімком в соціальній мережі. Він показав, як відправився до воїнів ЗСУ, щоб підтримати їх і порадувати своєю творчістю.

Відповідний пост Віктор Павлік розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Українці відмінно знають, хто такий Віктор Павлік. Він зробив немаленьке вкладення в українську творчість, чим заслужив стати народним артистом України.

Дивлячись на пост успішного виконавця, можна побачити українських воїнів, які боронять Україну від агресивного окупанта.

"Слава Богу за наших воїнів !",- підписав фотографію український артист.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Численна українська публіка, яка підписана на сторінку Віктора Павлика в соцмережі, досягла позначки в 90 тисяч осіб. Люди не змогли пройти повз такого поста почали його коментувати.

"Бережи вас Бог і нехай буде перемога завами Слава Україні Героям Слава Смерть Ворогам Вам тільки перемоги щастя"," Слава Богу Віктор пишаємося Тобою", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Віктора Павлика в Instagram
Коментарі на пост Віктора Павлика в Instagram

Коментарі на пост Віктора Павлика в Instagram
Коментарі на пост Віктора Павлика в Instagram

Нагадавши, у соціальній мережі повідомили, як Сполучені Штати Америки відреагували на запуск балістичної російської ракети.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли про різкий стрибок цін на картоплю перед Великим святом.

Також портал "Знай" писав, що у мережі розповіли, що буде з росією в результаті застосування ядерної зброї.