Легенда боксу Майк Тайсон нібито залишив пасажира в крові після того, як він потрапив під шквал ударів на борту рейсу, який повинен був вилетіти з міжнародного аеропорту Сан-Франциско.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Легенда боксу Майк Тайсон залишив пасажира літака в крові після того, як він кілька разів вдарив його по обличчю перед зльотом, йдеться в повідомленнях.

З'явилося відео, на якому 55-річний Тайсон, здається, втратив самовладання після того, як чоловік дратував його на своєму місці. Згідно з американським виданням TMZ, двоє чоловіків намагалися поспілкуватися з колишнім королем важковаговиків, коли вони сідали на рейс в міжнародному аеропорту Сан-Франциско.

Свідок розповів TMZ, що Тайсон спочатку залишався спокійним, навіть зупиняючись, щоб зробити селфі з фанатами. Але Залізний Майк, як повідомляється, втратив холоднокровність, коли один з чоловіків, якого описують як "занадто збудженого", продовжував намагатися поговорити з Тайсоном, коли той сидів позаду нього.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Майк Тайсон
Майк Тайсон

У кліпі, зробленому до передбачуваного інциденту, можна побачити, як чоловік розмовляє над головою Тайсона і неодноразово вказує на нього. Тайсон спочатку зберігав мовчання, але, мабуть, незабаром йому набридли збуджені фанати, і, як кажуть, він сказав йому охолонути.

Коли чоловік проігнорував прохання відставного боксера, Тайсон нібито завдав шквал ударів, в результаті чого обличчя пасажира забризкало кров'ю.

Відео, отримане TMZ, показує момент, коли Тайсон, як стверджується, втратив холоднокровність, коли він перегнувся через своє місце в ряд позаду, перш ніж наносити шквал ударів в чоловіка.

У пасажира залишилися кілька поранень на правій стороні голови, з яких чітко видно кров. Чоловік, який отримав удари, звернувся за медичною допомогою і повідомив про те, що трапилося в поліцію.