Іван Охлобистін не просто черговий божевільний путіноїд і російський клоун, але один з тих хто активно займається військовою пропагандою поряд з рашистською недоневицею Чичеріною, яка вже давно втратила залишки розуму і здорового глузду.

Тепер Охлобистін вирішив особисто не тільки підбадьорювати жертв пропаганди на війну, а й особисто поїхати воювати в нашу країну. Причому, він віддає собі звіт в тому, що навряд чи повернеться додому живим і з усіма кінцівками але, пише, його це не зупиняє.

Іван Охлобистін
Іван Охлобистін

При цьому, колишній священик Московського патріархату стверджує, що відчуває небувалу радість і підйом.

"Я ось виїжджаю на бойові дії і всіх обдзвонюю. Тому що, мені здається, я не повернуся. Тому ти мене прости там за все, якщо що було... Може, я інвалідом буду... через Ростов їдемо, два конвої - з гуманітаркою там, то, се... Відвезу, а потім воювати! Ти ж руський! Я навіть не знаю, як тобі пояснити... Це кльово! У нас зараз у всіх такий підйом! Таке щастя! З Божою допомогою. Війна з язичниками цими... Ми підірвемо цей світ! Ми всіх вб'ємо!" – додав Охлобистін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раньше Знай.UA повідомляв, що в США запропонували 50 тисяч доларів за ліквідацію шанувальниці "русского мира", російської співачки Юлії Чичеріної, яка напередодні зрізала український прапор з будівлі міської ради Енергодара. Про це повідомив журналіст Сергій Іванов у twitter.

Російська співачка Юлія Чичеріна вже 8 років підтримує дії рф по відношенню до України. Нещодавно вона остаточно переконала всіх у своїй неадекватності і буквально поклонінню режиму Путіна. Артистка зрізала український прапор з будівлі міської ради Енергодара.