Нещодавно відома українська співачка Оля Полякова записала емоційне звернення до російського співака Філіппа Кіркова. Вона зізналася, що їй соромно, що вона хотіла дружити з ним.

Записати це відео співачку спонукав пост артиста в Instagram, в якому він підтримав кумів путіна – Оксану Марченко та нардепа Віктора Медведчука, якого вдалося затримати СБУ. Полякова наголосила, що Медведчук протягом багатьох років обкрадав українців та напряму причетний до того, що зараз відбувається.

Скрін, відео YouTube Полякова
Скрін, відео YouTube Полякова

Також артситка дорікнула виконавцю, що він, який нібито так цінить людські стосунки, жодного разу за цей час не поцікавився, як вона та її діти. У програмі "Сніданок 1+1" Оля Полякова зізналася, чи відповів якось Кіркоров на її звернення до нього.

"Ні, ну що ви? Ви ж бачите, що він виявився боягуз. Те, що він робить, це боязлива позиція. Він мовчав два місяці, нічого не говорив ні за, ні проти. Якщо чесно, це було дуже розумного з його боку. Мовчав би й далі, але бачите от.. ( йдеться про пост Кіркорова на підтримку Медведчука) Він не буде мені нічого відповідати, бо ж нарветься. Нарветься на мене, і ще на мільйони людей, які сьогодні згуртувалися проти цієї страшної російської навали", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова розкрилася з неочікуваного боку: "Я просто жінка з двома дітьми у чужому домі"

Також Знай повідомляв, "кров'ю серце обливається": Оля Полякова торкнулася кожного українця за живе

Раніше Знай писав, Оля Полякова жорстко відповіла Кіркорову, який заступився за Медведчука: "Ти так боявся, що тебе забудуть"