Зірка українського шоу-бізнесу, співачка Оля Полякова жорстко відповіла російському Виконавцю Філіпу Кіркорову на заяви про нібито несправедливе утримання під вартою Віктора Медведчука.

Кіркоров і Полякова колись дружили. Співачка записала відеозвернення до колишнього товариша, зазначивши, що чекала, коли він заговорить.

"Філіп, я так довго чекала, коли ж ти порушиш мовчання. Майже два місяці я думала, коли ти проявишся і з чим. І тут ти пишеш цей текст, де підтримуєш Медведчука. Тобі шкода кого? Злочинця? Колаборанта, зрадника? Людину, яка безпосередньо причетна до всіх жахів, які звалилися на мою країну", - звертається Оля Полякова до Філіпа Кіркорова, який підтримав Оксану Марченко і Віктора Медведчука.

"Тобі її шкода? А український народ, який носив тебе на руках, набивав тобі зали, наспівував твої пісні, обожнював тебе, тобі їх не шкода? Тих твоїх прихильниць, молодих і літніх, яких фізично тисячами вбиває твоя країна, вбиває і гвалтує жінок і дітей, стирає з лиця землі російськомовні міста, в яких звучали твої пісні і куди ти мріяв повернутися і де, ти так боявся, що тебе забудуть", - додала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай писав, Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.

Також ми писали, Ніна Матвієнко розповіла, як понівечили майно кадирівці: "я ще такого убозтва в житті не бачила!".

Нагадаємо, золіст O'torvald Женя Галич пішов у ЗСУ боротися з окупантами слідом за Хливнюком і тополь: "Оркам дорога в пекло".