Зірка Кардашян Кортні Кардашьян відверто розповіла про свої проблеми зі здоров'ям, оскільки вона планує розширити свою сім'ю з барабанщиком Blink-182 Тревісом Баркером.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кортні Кардашьян розповіла про свою подорож по ЕКО з партнером Тревісом Баркером.

42-річна зірка реаліті-шоу розповіла, що через спроби завести дитину у неї з'явилися симптоми депресії.

Під час останнього епізоду серіалу Disney+ The Kardashians вона розповіла, що вона і 46-річний барабанщик Blink-182 хотіли б розширити свою сім'ю разом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Розповідаючи своїй мамі Кріс Дженнер про цей досвід, Кортні розповіла, що лікування ЕКО привело її до ранньої менопаузи і змусило її відчувати себе не в своїй тарілці.

Описуючи, як ліки вплинуло на її гормони, власниця Poosh сказала Кріс: "Ліки увергли мене в депресію. У мене є все в світі, щоб бути щасливою. Я просто відчуваю себе не в своїй тарілці. Я дуже примхлива і гормональна. Половину часу я божевільна".

Поділившись з дочкою своїми труднощами під час вагітності, Кріс запевнила її, що все вийде, і закликала її продовжувати спроби.

Кортні Кардашьян
Кортні Кардашьян

Кріс сказала: "У вас буде прекрасна дитина, ймовірно, через рік. Ми будемо сидіти прямо тут, і ви будете кричати: "Беріть дитину, вона плаче".

Кортні шокувала шанувальників, коли вони вперше дізналися про її плани і плани Тревіса завести дитину, коли це вперше було розкрито в тизер-трейлері The Kardashians.