Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася жахливою несамовитою історією нещасної дівчини, яка була жорстоко вбита окупантами в Київській області.

Відповідний пост Маша Єфросиніна розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Це історія однієї дівчини, жорстоко вбитої в Бучі…
Її катували так, що не дозволили рідній матері відкрити труну..
Катували російські мужики (солдатами їх не назвеш), щоб потішити нікчемність свого існування на цій землі, щоб відчути насолоду від переваги хоча б там, де їх не відпіз@ить наша армія.. Сьогодні я можу офіційно заявити, що таких історій вже сотні. Боюся, попереду ми дізнаємося ще тисячі .. Так виглядає порятунок російськомовного населення в Україні! Ненавиджу!!!!", - звернулася до українців Маша.

Ця історія відкриває людям очі на той жах, про який навіть ніхто і подумати не міг. Це вчинки справжніх нелюдів і терористів, у яких немає душі. Українці зі сльозами і з болем в душі не змогли промовчати і написали свої відгуки під постом телеведучої.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Маша Єфросиніна. Фото: Youtube
Маша Єфросиніна. Фото: Youtube

"Мурашки по шкірі від того, що відбувається, від такої жорстокості... вічна пам'ять", "Потвори яка жахлива смерть", "Мозок відмовляється це усвідомлювати, це жахливо!", "Боже,сил батькам", "Ми усі вивчемо украінську, бо на мові окупанта соромно навіть думати", "Боженька яка гарна молода дівчина, жити та жити їй , дуже співчуваю батькам це біль не пройде ніколи, росіяни дадуть відповідь за свої жахливі вчинки , навіть немає слів більше щось писати", - пишуть відгуки українські користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Маші Єфросиніної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросиніної в Instagram

Коментарі на пост Маші Єфросиніної в Instagram
Коментарі на пост Маші Єфросиніної в Instagram