Неповторна Надя Дорофєєва поділилася публікацією в мережі на честь свого дня народження і звернулася до українців.

Відповідний пост Надя Дорофєєва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

"Сьогодні мій день народження. Найсумніший день народження ... мені як ніколи приємно відчувати турботу , підтримку, чути добрі слова. Вже майже два місяці ми бачимо як вся Україна перероджується, кожен стає сміливішим, мудрішим, міцнішим. І в мені відбувається це переродження. Правда - ми вже не будемо колишніми ні-ког-да! Стільки років я отримувала любов від мільйонів фанатів. А зараз , в цих страшних обставинах, відчуваю гостру необхідність віддавати. Це головний подарунок для мене!", - підписала публікацію українська артистка.

Надя Дорофєєва, скріншот з відео
Надя Дорофєєва, скріншот з відео

Також Надя Дорофєєва публічно заявила про те, що вона буде робити все можливе, що в її силах. Вона буде продовжувати виступати, щоб збирати гроші на допомогу для України під час жахливої війни.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"А поки...я продовжу виступати на благодійних концертах, збираючи кошти для допомоги Україні та українцям, віддаватися, щоб побачити ваші посмішки і наповнені сльозами очі.
Продовжу займатися творчістю, щоб ділитися частиною свого світу і надихати – об'єднуюся з творчими людьми, які як ніколи на одній хвилі. Готую нові треки і дует – дуже хочеться швидше поділитися з вами цією особливою піснею українською мовою. І ... буду любити життя, вірити і робити все для нашої перемоги", - продовжила знаменитість.

Надя Дорофєєва, фото з instagram
Надя Дорофєєва, фото з instagram

Українці оцінили таке прагнення Наді і вирішили написати слова з підтримкою і привітаннями.

"Кохана, З Днем народження!! Найтепліші побажання тобі і рідним", "Надя, обіймаю і ніжно Цілую", - вітають українці.

Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram
Коментарі на пост Наді Дорофєєвої в Instagram