Фіналістка другого сезону реаліті "Супермодель по-українськи"(Новий канал) зізналася, якою була її реакція на позитивний тест

Ще восени минулого року Віка Маремуха говорила своєму чоловікові, французькому мільйонерові Луї, що не готова до появи дітей. А вже в грудні подружжя дізналося, що вони скоро стануть батьками. Для фіналістки реаліті Нового каналу" Супермодель по-українськи " це стало такою несподіванкою, що вона списала перші симптоми вагітності на вакцинацію від COVID-19.

"На початку грудня я відчувала себе дуже дратівливою і швидко втомлювалася на тренуваннях. 9 грудня вакцинувалася бустерною дозою Pfizer. За день до відльоту до Франції до родичів Луї і за три дні до дати в календарі у мене почалися критичні дні. Списала все на вакцину, тому що після лікування ендометріозу вони у мене регулярні і день в день, – розповіла Віка. - У Франції я пила вино, багато їла і спала. Почала дуже боліти груди. Критичні дні були дивними-то йшли, то ні. Тренуватися стало ще важче. І я знову списувала все на вакцину. Зробила опитування в Instagram, чи було у когось схоже після вакцини. І тут мені написала подруга:"зроби тест про всяк випадок".

Вікторія Маремуха, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru
Вікторія Маремуха, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru

В кінці грудня, коли Віка разом з Луї були в горах, вона все-таки вирішила зробити тест на вагітність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Чіткі дві рожеві смужки. Вытаращила очі. Перші думки: напевно, здалося, ні, напевно, тест бракований, та ну... Шок... паніка... Крутили з Луї тест по черзі в руках, і в обох була дурнувата посмішка і очі по п'ять копійок— - згадує фіналістка модельного реаліті Нового каналу. — Луї чесав потилицю, я панікувала: "це ж всі плани накрилися, це ж життя зміниться, це як, що..." наївною я тоді була, не знала, які випробування нас чекають попереду."

Перший час Маремусі було складно прийняти зміни, які її очікують. Але їй допомогла підтримка чоловіка, сім'ї та близьких друзів. Зараз вона щаслива бути вагітною і радіє, що скоро стане мамою. А ще переконана-вони з Луї будуть відмінними батьками.

Вікторія Маремуха, фото з Instagram
Вікторія Маремуха, фото з Instagram

У своєму блозі в Instagram дівчина також розповіла, як боялася втратити дитину, коли в Україні почалася війна, яку оголосила рф.

"...Був період загрози ... на другий тиждень війни. Я постійно була в новинах і постила купу інформації, пропускаючи все через себе. І в якийсь момент я прокинулася з болями внизу живота і кров'яними виділеннями (вибачте за подробиці). Ми злякалися і відразу поїхали в лікарню. Лікар думала, що я вдарилася животом. Я пояснила їй нашу ситуацію, і моє емоційне перенапруження. На узді з малюком все було добре. Це те, що ми хотіли почути і побачити. На звук биття сердечка ми з Луї розплакалися..."

Вікторія Маремуха і Луї, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru
Вікторія Маремуха і Луї, фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/?hl=ru

Зараз же з Вікою і малюком все добре. Майбутня мама знаходиться на 22 тижні вагітності і вже знає стать дитини. Зізнається, що здавала генетичний тест, результати якого отримала в лютому.