Українці по різному зустріли новий тизер кліпу Наталії Могилевської "Діва Марія", який днями презентувала співачка.

Одні кажуть, що Наталія робить потрібну справу, розповідаючи і показуючи через мистецтво руйнування і жахи, які спричинили рашисти на нашій землі.

Але багато українців також зазначають, що подібні кліпи – це справжні танці на кістках. Адже багато людей намагаються мовчки пережити горе і не завдавати зайвого шуму, співаки вже потягнулися на зруйновані території. Зокрема, про це написав один з ведучих "Телебачення Торонто" Максим Щербина на своїй сторінці у мережі Twitter.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Підписники повністю підтримали ведучого зазначивши, що "там де ми тихо плачемо, щоб не порушити спокій душ. І оцей сурогат видається за українську культуру".

Також користувачі підозрюють, що Наталія Могилевська спішила повторити успіх Андрія Хливнюка з піснею "Червона Калина", але зробила це трохи інакше.

Тим не менш, на сторінці тизеру кліпу у Youtube українці назвали роботу Наталії Могилевської дуже важливою і подякували їй за це.