В Мережі показали світлину Володимира Зеленського на весіллі з Оленою. Щасливі молодята й не здогадувались, яке життя на них чекає.

Володимир у світло-сірому костюмі, а Олена у білосніжній сукні з рожевими квітами позують на фоні авто на якому приліплене червоне надувне сердечко. Фото з'явилося у фан-пабілку на Instgaram.

Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram

Фото зроблено влітку, тому на Олені просто сукня з відкритими плечима та фата, а волосся забране у просту зачіску, мабуть, на той час досить вишукану. Фоловерам у пабліку сподобалось фото та вони почали бажати цій парі, яка стала надзвичайно важливою для України - щастя та багато років щасливого спільного життя.

Володимир Зеленський. Фото: Instagram
Володимир Зеленський. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У коментарях люди не соромилися та висловлювали небувалу підтримку:

Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські. Фото: Instagram

"Ви найкращі!", "Просто красені", "Чарівні! Миру та процвітання!", "Не думали i не гадали, що їх чекає в майбутньому", "Цей хлопчина підніме Україну Ось побачите", "Нехай Господь береже вас і ваших діток!", "Яка чудова пара", "Наш дорогенький", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Після того, як в Україні почалася війна та Зеленський показав свої "сталеві" нерви, витримку та патріотизм, рейтинг досить потужно підійнявся, та він намагається втримати його, роблячи правильні кроки, які схвалює більшість українців.

Нагадаємо, раніше в Україні хочуть впровадити візовий режим для громадян рф, документ у Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", легенда "Танці з зірками" Катерина Кухар у пачці "привезла" до Норвегії Олену Зеленську.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський назвав росіян покидьками після 7 бомб на "їхню улюблену" Одесу.