Відомий українська прима-балерина і суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими і свіжими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч осіб.

Катерина Кухар розповіла про свій внесок на підтримку України в цій жорстокій і кровопролитній війні з Росією. Балерина разом зі своєю трупою організувала благодійний "Тур солідарності" по багатьох країнах засніженої Норвегії, щоб зібрати якомога більше грошових коштів для організації "Save the Children" на допомогу українських дітей, яких торкнулися військові дій.

Скріншот з Instagram, Катя Кухар
Скріншот з Instagram, Катя Кухар

Більше того, Кухар розповідає великій норвезькій аудиторії про біль кожного українця, якому довелося пережити цей жах. Таким чином вона хоче достукатися до королівської сім'ї і парламенту країни. Балерина також зазначила, що в один вечір до неї приєдналася перша леді України Олена Зеленська, яка теж звернулася до народу Норвегії в пошуку підтримки.

"Я пишаюсь нашою сильною та свободолюбивою нацією, яка так віддано бореться за мир!За те, щоб життя перемогло смерть!" - написала Кухар.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/
Коментарі - instagram.com/ekaterinakukhar_official/

Нагадаємо, Катя Осадча показала молоду матусю з Маріуполя, яка ховається під "Азовсталлю": "Заручники в пеклі"

Як повідомляв Знай.uа, Ігор Кондратюк жорстко "опустив" Maruv і Ані Лорак за їх позицію і концерти в рф: "Безмозкі ляльки"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Нікітіна Ольга Горбачова закликала українців віддатися таїнству, відомому кожному: "Лікують душу і мають силу"