Дональд Трамп заявив під час свого інтерв'ю TalkTV з Пірсом Морганом, що принц Гаррі і Меган Маркл можуть розлучитися, тому що йому набридне бути під впливом.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Дональд Трамп передбачив, що відносини принца Гаррі і Меган Маркл «закінчаться погано».

Гучний колишній президент США зробив цю заяву під час свого вибухового інтерв'ю TalkTV з Пірсом Морганом, яке транслювалося 25 квітня.

Трамп розповів, як, на його думку, відносини закінчаться, тому що Гаррі набридне "командувати" або Меган почне подобатися "якийсь інший хлопець більше".

Трамп сказав: "Тому я хочу знати, що станеться, коли Гаррі вирішить, що з нього достатньо командування".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дональд Трам про стосунки Меган і Гаррі
Дональд Трам про стосунки Меган і Гаррі

Пізніше він натякнув, що Меган можуть почати подобатися інші чоловіки, що може привести до розриву їхніх відносин.

Потім Пірс запитав Трампа, чи думає він, що відносини пари закінчаться?

Колишня зірка реаліті-шоу припустила, що він «дуже хороший провісник», перш ніж заявила, що він «передбачив майже все», і вважає, що відносини Гаррі і Меган «закінчаться погано».

Він також описав герцога як "незручну" і "побиту людину".

Трамп запитав Пірса: "Гаррі відшмагали. Знаєте вираз?"

Ведучий відповів: "Мені знайома ця фраза".

Потім Пірс запитав Трампа, чи Гаррі був "найбільш побитою людиною у світі", на що він відповів: "Не знаю, це буде великий удар, але він побита людина".

Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: YouTube
Меган Маркл та принц Гаррі. Фото: YouTube

Потім він накинувся на Меган, сказавши: "Я не фанат Меган. Я не фанат і не був з самого початку. Я думаю, що бідного Гаррі водять за ніс".

Трамп також розкритикував Гаррі за те, що він не був присутній на Меморіалі свого дідуся принца Філіпа, назвавши це "жахливою річчю".

Трамп також закликав позбавити сассекських титулів і розкритикував Меган за «погане висловлювання про королівську сім'ю».