Справа Ембер Херд і Джонні Деппа триває досі. Одним з чуток навколо Херд був передбачуваний секс утрьох з Ілоном Маском, так що ж ховається за скандальною метушнею?

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

У справі Джонні Деппа і Ембер Херд висувається незліченна безліч звинувачень , але чутки про секс утрьох за участю Ілона Маска продовжують домінувати в публічних обговореннях.

З чуток, ця подія сталася під час тривалого шлюборозлучного процесу між Деппом і Херд, повідомляє Daily Mail.

Справа Деппа про наклеп проти його колишньої дружини триває, але, за чутками, тристороння інтрижка знаходиться на вершині шокуючих моментів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Маск, який тільки що купив Twitter, відреагував на чутки в 2020 році, категорично заперечуючи, що ця подія коли-небудь мала місце.

Ембер Херд і Ілон Маск
Ембер Херд і Ілон Маск

Його відносини з Ембер сходять до багаторічної давності, так як в минулому їх часто бачили разом.

Херд також прокоментувала чутки про їхні стосунки.

Як стверджувала Daily Mail в 2020 році, за чутками, секс утрьох був між Маском, Хердом і моделлю, що стала актрисою Карою Делевінь.

Згідно з веб-сайтом, "Свідчення друга і колишнього сусіда" поклали початок звинуваченням у справі.

Кара ніяк не прокоментувала чутки.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Поза подіумом вона найбільш відома своїми виступами у фільмах "Загін самогубців" і "Валеріан і місто тисячі планет".

Згідно з Page Six, Маск категорично заперечував тристоронній роман між ним, Херд і Делевінь.

Говорячи конкретно про поточну справу, він сказав: "Що стосується цього судового процесу, я б рекомендував всім його учасникам зарити сокиру війни і рухатися далі. Життя занадто коротке для такого тривалого негативу. Після того, як все закінчиться, ніхто не скаже, що вони хотіли, щоб судова тяганина тривала довше".

Згідно з судовими документами у справі, Маск і Херд почали зустрічатися через місяць після того, як вона вийшла заміж за Деппа.

Пара дійсно бачила один одного після того, як Ембер розлучилася з Деппом.

Ембер Херд і Джонні Депп
Ембер Херд і Джонні Депп

Вони розлучилися в 2017 році, перш ніж коротко возз'єднатися в 2018 році, хоча це було всього на пару місяців.

Виступаючи перед The Hollywood Reporter в 2018 році, Ембер сказала: "У нас з Ілоном були прекрасні відносини, і тепер у нас прекрасна дружба, заснована на наших основних цінностях. Ми просто зблизилися в багатьох речах, які говорять про те, хто я всередині. Я дуже поважаю його".