У 2020 році вийшов польський еротичний фільм Барбари Бяловонс і Томаша Мандеса під назвою "365 днів". Головні ролі в ньому виконали італійський красень Мікеле Морроне і Анна-Марія Секлюцька.

Фільм знятий за мотивами однойменної книги польської письменниці Бланки Ліпінські про італійського мафіози Массімо Торічеллі , який закохуються в дівчину Лауру Белль, викрадає її і дає їй 365 днів на почуття у відповідь. Однак такого тривалого відрізка часу Лаурі не знадобилося.

Останнім кадром фільму є те, що Лауру перед весіллям вбили конкуренти Массімо.

Мікеле Морроне у фільмі "365 днів"
Мікеле Морроне у фільмі "365 днів"

27 квітня 2022 року на Netflix вийшла друга частина фільму під назвою "365 днів: Цей день". Її вихід затягнувся через пандемію коронавірусу, яка перешкоджала зйомкам, адже актор, виконуючий головну роль (Мікеле Морроне) - з Італії, де Covid -19 особливо лютував.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Мікеле Морроне, instagram.com/iammichelemorroneofficial
Мікеле Морроне, instagram.com/iammichelemorroneofficial

Друга частина знаменитого фільму, який дуже часто порівнюють з америкаскним "50 відтінків Сірого" про Крістіана Грея і Анастейшу Стілл, розповідає про те, то свадьба Лаури і Массімо все ж відбулася, але закохані отримають нові перешкоди на своєму шляху.

Лаура і Массімо повернулися і стали сильнішими, ніж будь-коли. Але сімейні узи Массімо і таємничий чоловік, який торгується за серце Лаури, ускладнюють життя закоханим.

Сам Мікеле Морроне (Массімо Торічеллі) на своїй сторінці в Instagram анонсував фільм "365 днів: Цей день" весь останній час. Одним з крайніх його постів є публікація про муки вибору.

"Massimo.. Adriano.. Adriano & Massimo… who’s the real me?! Enjoy 365 Days “This day” on Netflix Today! I love you!" (англ. "Массімо.. Адріано.. Адріано і Массімо ... хто я насправді?! Насолоджуйтесь 365 Days "This day" на Netflix сьогодні! Я вас люблю!")

Анна-Марія Секлюцька (Лаура Белль), також підігріла інтерес до фільму в день прем'єри, виклавши кадри з картини.

Нагадаємо, що Мікеле Морроне з "365 днів" відморозив корнішончики заради чоловіки і засвітив кільце.

Раніше ми повідомляли, що зірка" 365 днів " Мікеле Морроне тільки з ліжка підкорив голим торсом - "Найсолоніший, турецький...".