Коли здавалося, що у пари справи йдуть добре, співачка Мадонна, як повідомляється, розлучилася зі своїм партнером Ахламаліком Вільямсом, провівши разом три роки.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Згідно з повідомленнями, відзначена нагородами співачка Мадонна розлучилася зі своїм бойфрендом Ахламаліком Вільямсом, 28 років, після трьох років спільного життя.

63-річна співачка сказала друзям, що знову незаміжня, після того як вирішила, що з американським танцюристом щось не виходить.

Пара почала зустрічатися в 2019 році, і у них була 35-річна різниця у віці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Володарка "Греммі" Мадонна зазвичай публікує безліч фотографій себе і Ахламалика в своєму акаунті в соціальних мережах, але їх не бачили разом з січня, і друзі кажуть, що вони мирно вирішили розлучитися.

Мадонна і Ахламалік
Мадонна і Ахламалік

Говорячи З The Sun про їхні стосунки, джерело сказало: "Мадонна занурилася в насичене світське життя і після розставання зустрічалася зі своїми друзями та родиною. У неї щільний графік, вона працює над майбутнім біографічним фільмом, новою музикою і піклується про свою сім'ю. У відносинах з Ахламаліком якийсь час щось було раз у раз. У них багато любові, але на даний момент вони вирішили розлучитися".

Далі джерело додало, що колишня пара в хороших відносинах, але вони вирішили, що їм краще бути разом.

І, незважаючи на те, що вони провели разом місяці під час ізоляції, Ахламалік тепер покинув сімейний будинок.

Скрін, Instagram Мадонна
Скрін, Instagram Мадонна

Відносини Мадонни з Ахламаліком викликали подив через їх різниці у віці.

Шанувальники також коментували їхні фотографії в Instagram і демонстрували явну неприязнь до їх несподіваного союзу.

Однак батько танцюриста підтримав відносини пари і висловився на їх захист.