Американський репер ASAP Rocky, який чекає свою першу дитину від Ріанни, отримав звинувачення в тому, що він таємно листувався з британською мамою трьох дітей.

Відповідний пост був оприлюднений на порталі «Daily Star»

Бойфренд Ріанни, A$AP Rocky, отримав звинувачення в тому, що він таємно листувався з британською мамою.

Стверджується, що 33-річний американський репер, який чекає свою першу дитину від 34-річної співачки, відправляв повідомлення в Instagram 45-річній мамі трьох дітей Джиллі О'доннелл.

Джиллі, яка живе в Девоні, стверджує, що американський хітмейкер навіть пропонував їй летіти на Україну до вторгнення росії, щоб зустрітися з репером.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Розмовляючи з The Sun, Британська мама стверджує, що A$AP спочатку надіслав їй три повідомлення протягом 10 годин, але не отримав відповіді.

Вона розповіла, що, врешті-решт, вирішила відповісти артисту, який отримав Греммі, після того, як її дочки пояснили, хто він такий.

Джиллі, інструктор з паддлборду, розповіла, що пара обмінялася більш ніж дюжиною повідомлень.

Вона розповіла виданню: "Чесно кажучи, я поняття не мала, хто він такий, я побачила синю галочку поруч з його ім'ям в Instagram, тому запитала своїх дочок. Вони сказали мені, що це хлопець Ріанни, і думали, що це весело. У нього мільйони підписників в Instagram, тому бог знає, чому він вирішив написати мені".

У відповідь на передбачувану пропозицію A$AP по Україні Джиллі порадила йому прилетіти до Великобританії, щоб зустрітися з нею.

Вона стверджувала, що він відповів їй, сказавши, що "тільки що прибув" в Україну і "відморожує свої чортові яйця", розповідаючи їй, який гарний спортзал, де він зупинився.

Мати трьох дітей сказала, що відповіла йому: "Хотілося б, щоб ми попрацювали".

Це сталося після того, як Ріанна і A$AP нещодавно були помічені возз'єднуються після того як репера звинуватили в зраді.

Ріанна і A$AP разом з 2020 року і оголосили, що чекають першої дитини на початку цього року.