Кайлі Дженнер заявила, що її мати Кріс Дженнер була "зламана" після того, як зірка реаліті-шоу, мабуть, зізналася, що любить свою дочку Кім Кардашьян "найбільше" в обміні повідомленнями в Твіттері.

Даний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер сказала, що її мама Кріс Дженнер була "очевидно зламана" після того, як мама поділилася світиться твітом Кім Кардашьян.

У вівторок (26 квітня) брови були підняті після того, як 66-річна Кріс додала пост на свою сторінку в Твіттері, заявивши, що «любить Кім більше всіх своїх дітей».

У твіті, який побачили її 12,2 мільйона підписників, Кріс нібито написала: "найбільше я люблю свою дочку Кім! Вона просто наймиліша!"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кайлі Дженнер, Кім Кардашян і їх мама
Кайлі Дженнер, Кім Кардашян і їх мама

Пізніший твіт читав: "Кім така розумна! Всьому, що я знаю, я навчивчилася у неї!»

Невпевнена в тому, що насправді її мати Кріс написала повідомлення в Твіттері, була матір'ю двох дітей, Кайлі.

Кілька годин по тому 24-річна засновниця Kylie Cosmetics перейшла на сайт соціальної мережі, процитувавши повідомлення Кріс, додавши своїми словами: "Очевидно, зламали".

Кім також відповіла на обмін жартами.

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

У відповідь на твіт своєї матері 41-річна засновниця Skims написала: "О, мамо, зупинись! Я червонію".

Пізніше вона додала: "Ти просто така мила сьогодні, мама! Я навіть не знала, що у тебе є Твіттер, але як приємно було дізнатися, як ти до мене ставишся".

Наступною втрутилася 37-річна Хлоя Кардашьян.

Вона додала: "Ви написали Хлою неправильно» — а інші їхні брати і сестри Кортні, Кендалл і Роб мовчали.