Ілон Маск, який купив платформу соціальних мереж за 35 мільярдів фунтів стерлінгів, говорив про "перемогу над спам-ботами" і заявив, що докладе зусиль, щоб заблокувати їх доступ до Twitter, що турбує головного британського космонавта.

Дану інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

Ілон Маск може зірвати плани інопланетян, які намагаються встановити перший контакт із землею, якщо він видалить анонімних ботів з Twitter, попередив експерт.

Маск, який купив платформу соціальних мереж за приголомшливі 35 мільярдів фунтів стерлінгів, говорив про "перемогу над спам-ботами" і заявив, що докладе зусиль, щоб заблокувати їх доступ до Twitter.

Але Нік Поуп, який раніше працював радником уряду з загрози НЛО, вважає, що ці боти — всього лише інструменти, які інопланетяни можуть використовувати для зв'язку з нами.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нік Поуп
Нік Поуп

Нік, головний космічний вчений Великобританії, сказав: "Якщо землю відвідують або спостерігають інопланетяни, вони будуть знати, яке значення люди надають Інтернету і соціальним мережам. Вони вже звернули пильну увагу на Ілона Маска, тому що він такий ключовий гравець в космічній програмі, так що тепер, коли він купив Twitter, вони будуть придивлятися до нього ще більш уважно. Вони можуть навіть подумати, що він верховний лідер Землі. Зрештою, у Твіттера така влада, що він навіть забанив колишнього президента Сполучених Штатів!"

Однак він стверджує, що люди повинні шукати ознаки повідомлень від маленьких зелених чоловічків ближче до будинку.

Нік Поуп
Нік Поуп

Він додав: "Чи можемо ми втратити перший контакт тільки тому, що електронний лист від інопланетянина потрапив в чиюсь папку зі спамом, або тому що ми помилково думаємо, що хтось нас обманює в Твіттері? У ці дні великих даних, штучного інтелекту та глибокого навчання, можливо, ми повинні копати в Інтернеті та на сайтах соціальних мереж, шукаючи все, що може бути справжнім повідомленням від іноземця. Щоб привернути нашу увагу, справжнє інопланетне повідомлення, ймовірно, включатиме вирішення великої невирішеної проблеми в математиці, фізиці або інформатиці — щось просунуте, але піддається перевірці. Це буде свого роду позаземна візитна картка, і якщо вона є в Твіттері, Ілон Маск тепер ідеально підходить для її пошуку".