Рита Ора поділилася гарячим вмістом з її залитого сонцем гавайського відпочинку в Instagram з шанувальниками, і співачка подбала про те, щоб вона знову підняла жар своїм останнім постом.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Хітмейкер RIP Рита Ора знову змусила серце битися швидше після того, як вона зайшла в свій обліковий запис в соціальній мережі, щоб продемонструвати свою приголомшливу зовнішність в бікіні з золотими зав'язками.

31-річна дівчина дражнила своїх шанувальників своєю чарівною зовнішністю і приголомшливими купальниками в Instagram, насолоджуючись відпочинком на сонці в американському штаті Гаваї.

Сторіс Ріти Ора
Сторіс Ріти Ора

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У своїй історії в Instagram Рита хизувалася своїми неймовірними вигинами в золотих купальниках, стоячи в піщаних водах.

Співачка поклала руку на підтягнутий живіт і розслабилася перед камерою.

Красиве місце розташування Ріти також стало ідеальним фоном, коли вона зручно позувала для 16,1 мільйона підписників практично без макіяжу.

Але співачка не зупинилася на цьому, так як вирішила зробити знімок більш крупним планом.

Сторіс Ріти Ора
Сторіс Ріти Ора

На цей раз Рита знову продемонструвала прес, що лежить на шезлонгу. Вона також носила прикраси з бісеру на талії, що додавало привабливості образу.

Злегка поклавши руку на голову, телеведуча відкинулася назад, поки сонце ніжно цілувало її шкіру.

Рита прилетіла на Гаваї з Лос-Анджелеса тиждень тому і тримає своїх шанувальників в курсі її місцезнаходження і того, чим вона займається.