27 квітня 2022 року на Netflix вийшла друга довгоочікувана частина еротичного фільму "365 днів" під назвою "365 днів: Цей день".

Виконавець головної ролі італійського мафіозі Мікеле Морроне всіляко підігрівав інтерес до картини, про що повідомляв Знай.uа.

Багато шанувальників Лаури і Массімо замислюються про те, чи варто дивитись другу частина фільму і ми допоможемо вам знайти відповідь на це питання.

Мікеле Морроне, iammichelemorroneofficial/
Мікеле Морроне, iammichelemorroneofficial/

Перша частина закінчується тим, що машина з Лаурою і її польською подругою заїхала в тунель і не виїхала, а Массімо падає на коліна, почувши по телефону страшну звістку.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Але друга частина не дає чіткої відповіді на те, що сталося в тому тунелі. Ми можемо робити висновки тільки виходячи з діалогів у фільмі "365 днів: Цей день".

Фільм взагалі починається з примірки Лаурою весільної сукні, постільної сцени з Массімо і того, як їх застукає за цим подруга Лаури. В ході розмови коханої Торіччелі з подружкою стає ясно, що через події в тунелі дівчина втратила дитину, але не сказала про це улюбленому мафіознику, щоб не було вендети.

Кадр з фільму "365 днів: Цей день"
Кадр з фільму "365 днів: Цей день"

За Лаурою відкривається полювання - і в якийсь момент Торічеллі повідомляють, що його кохану було вбито. Чоловік не бажає в це вірити, він упевнений у зворотному - що дівчина, яку він знайшов у минулому, вижила, адже тепер він точно не хотів її втрачати. Виявилося, що в історії замішані родичі Массімо, які не хотіли, щоб він створював сім'ю. Чоловік продовжує пошуки Лаури і з'ясовує, що існує якийсь таємничий чоловік, який теж її шукає і готовий на все, щоб роздобути.

Кадр з фільму "365 днів: Цей день"
Кадр з фільму "365 днів: Цей день"

Подальші висновки ви можете зробити виходячи з коментарів людей, які переглянули цей фільм. Ось, що вони пишуть:

"Я сподіваюся третя серія буде?! Дуже чекаю!", "Да уж.. чесно на трієчку. У першій частині хоч якийсь сюжет був. А тут, відчуття ніби відеооператори весільники вирішили зняти еротичне відео.
Все таки деяким фільмам не потрібен сиквел", "Що це? Лаура виживе хоч? Боже. І знову війна між мафіями, жесть яка", "Ніяких вражень після другої частини не залишилося. Нічого незрозуміло і так все занадто перекручено. Брат-близнюк, якась ображена жінка", "Не знаю як вам, а мені сподобався фільм. 10/10", "Чесно, гірше не придумаєш. Першу частину подивилася на одному диханні, і звичайно з нетерпінням чекала на другу! Таке враження що режисер - дівчинка з 10 класу з бурхливою фантазією"

Нагадаємо, що Мікеле Морроне з "365 днів" відморозив корнішончики заради чоловіки і засвітив кільце.

Раніше ми повідомляли, що зірка" 365 днів " Мікеле Морроне тільки з ліжка підкорив голим торсом - "Самий солоний, турецький...".